مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1402/03/06

طرز تهیه پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر



پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ

رسپی پیکاتای مرغ

 

دستور تهیه پیکاتای مرغ ساده با سس لیمویی 

پیکاتای مرغ یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با سینه های مرغ درست می شود که نازک می کوبند، در آرد لایروبی می کنند و در تابه سرخ می کنند تا قهوه ای طلایی شوند. سپس مرغ را در یک سس مخصوص می‌پزند. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.

پیکاتای مرغ یک دستور غذای خوشمزه ایتالیایی است. این سینه مرغ است که در سس با لیمو، کیپر، آب گوشت و کره پخته شده است. طرز تهیه آن را اینجا بیاموزید!

پیکاتای مرغ یک غذای عالی برای مهمانی است. این دستور غذا با طعمی لذیذ با مرغ در سس لیمو و کیپر درست می شود.

 

به طور کلی، این غذای ایتالیایی با سالاد، انواع ساده پاستا یا سبزیجات اصلی همراه است. حالا اگر می خواهید طرز تهیه پیکاتای مرغ را یاد بگیرید، به خواندن مقاله زیر ادامه دهید!

 

پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ, پیکاتای مرغ با سس مخصوص

پیکاتای مرغ با سس مخصوص

 

پیکاتای مرغ

مواد لازم پیکاتای مرغ برای 4 نفر

فیله سینه مرغ   8 عدد 
لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید)  2 عدد 
آرد گندم  4 قاشق غذاخوری 
گیاه کیپر  مقداری 
نمک و فلفل سیاه  به اندازه دلخواه 
کره  3 قاشق غذاخوری 
روغن زیتون فوق بکر   2 قاشق غذاخوری
 سیر  2 حبه 
برگ جعفری 1 شاخه 
آب مرغ 400 میلی لیتر

 

دستور تهیه پیکاتای مرغ 

پیکاتای مرغ با سینه مرغ تهیه می شود و به لطف سس آن لطیف و آبدار است.

به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده می شود. از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است.

در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ 50 دقیقه خواهد بود.

 

1. فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2. سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.

 

پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ,آرد پاشی کردن فیله های مرغ

آرد پاشی کردن فیله های مرغ

 

3. سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.

4. وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیله ها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.

5. حالا نوبت قهوه ای کردن حبه های سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابه ای که استفاده می کردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.

6. لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید. 

7. اجازه دهید 10 دقیقه با حداقل آتش پخته شود.

8. بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.

9. وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیله های مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.

10. بعد از 5 دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.

11. جعفری خرد شده را اضافه کنید.

12. برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.

13. در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کرده اید در بشقاب سرو کنید.

 

پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ, پیکاتای مرغ با سس لیمو

پیکاتای مرغ با سس لیمو

 

نکاتی برای تغییر بافت پیکاتای مرغ

کسانی هستند که ترجیح می دهند سس مرغ غلیظ باشد. اگر این مورد شماست، می توانید با افزودن مواد دیگر به آن برسید. توصیه ترین کار این است که یک قاشق نشاسته ذرت را که قبلا در دو قاشق آب طبیعی حل کرده اید اضافه کنید تا گلوله نشود. گزینه دیگر اضافه کردن آرد گندم است که در آب حل شده است یا حتی خامه.

  

با پیکاتای مرغ چی سرو کنیم؟

خوشبختانه مخلفاتی که به خوبی با پیکاتای مرغ ست می شوند، متنوع هستند. به طور کلی، اغلب با یک غذای ماکارونی سرو می شود، چه ماکارونی شکم پر، چه تالیاتل یا اسپاگتی. همچنین با سبزیجات، برنج، کینوا و حتی پولنتا ترکیب می شود.

 

پیکاتای مرغ, رسپی پیکاتای مرغ, سرو پیکاتای مرغ با ماکارونی

سرو پیکاتای مرغ با ماکارونی

 

این دستور را در خانه تهیه کنید

مرغ یک ماده سالم و بسیار متنوع است. همانطور که مشاهده کردید، این دستور پخت نیازی به دانش خاصی از غذا ندارد. بنابراین، ما شما را تشویق می کنیم که آن را امتحان کنید.

 

با این حال، لطفاً توجه داشته باشید که گنجاندن گوشت‌ها با کره یا سس‌های خامه‌ای به دلیل محتوای کربوهیدرات بالا معمولاً به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه نمی‌شود. با این حال، قطعاً مشکلی نیست که هر از چند گاهی از خوردن آن لذت ببرید!

 

گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی